Hányféle FineVision lencse létezik?

Hányféle FineVision lencse létezik?

Ha szeretnénk végleg megszabadulni a szemüvegtől, a műlencse beültetése jó döntés lehet. Az azonban, hogy milyen fajtát választunk, több dologtól is függhet.

Egyrészt attól, milyen fajta és mennyire súlyos betegségben szenvedünk, másrészt attól, milyen tartományban van szükség a látásélesség helyreállítására.

A FineVision többfókuszú műlencsék minden távolságra, így közelre, köztes távolságra és távolra egyaránt garantálják az éles látás élményét. Ennek köszönhetően újból tisztán láthatjuk a távolban lévő tájakat, de biztonságosan vezethetünk autót, gond nélkül használhatjuk a számítógépét és a televíziózás sem jelenthet többé problémát.

De honnan tudom, hogy melyik műlencse a számomra megfelelő? Nézzük most meg pontosan, hányféle FineVision műlencse létezik, és milyen fajták közül választhatunk, ha úgy döntünk, szeretnénk visszakapni szemünk világát és végképp megszabadulni a szemüvegtől!

finevision (micro f)

A világon elsőként, 2010-ben szabadalmaztatott trifokális, diffraktív lencse, mely egyedülálló optikájával minden távolságban kiváló látásminőséget biztosít. A közeli és távoli fókuszpontok mellett a trifokális műlencsével köztes távolságra is élesen láthat, ami a mindennapok során talán a legnagyobb jelentőséggel bír.

A Micro F műlencse két diffraktív struktúra egyedülálló kombinációja, mely egy +3,50 D közeli és egy + 1,75 D köztes addícióval rendelkezik.

A FINE technológiának köszönhetően lehetővé teszi a szemüveg nélküli, hétköznapi életet és tökéletes látásélményt kínál. A négy ponton támaszkodó zárt hurkú haptikák kiváló stabilitást biztosítanak a beültetés követően.

FiNevision (POD F)

Egytestű, trifokális, diffraktív, hidrofil akril műlencse, mely a Micro F műlencséhez hasonlóan minden távolságban garantálja a tökéletes látásminőséget.

A FINE technológiának köszönhetően lehetővé teszi a szemüveg nélküli, hétköznapi életet és kiváló látásélményt kínál. Különleges, kettős C haptikája 102 fokos kontakt szögével rendkívüli stabilitást ad a lencsének a beültetést követően a lencsetokban.

Finevision hp (pod f gf)

Egytestű trifokális „glistening free” hidrofób akril műlencse, mely a Physiol saját fejlesztésű, szabadalmaztatott csillogásmentes alapanyagából készült. Speciális optikai tulajdonságokkal rendelkezik, és a már említett megoldásokhoz hasonlóan minden távolságra tökéletes látásélményt nyújt.

A FINE technológia lehetővé teszi a szemüveg nélküli életet, legyen szó bármilyen tevékenységről, míg a G-free technológia szabadalommal védett alapanyaga garantálja a 100 %-os csillogásmentességet.

A lencse egyedülállóan stabil, és könnyen irányítható a beültetés során. A RidgeTech design csökkenti az optika és a haptika összetapadásának a kockázatát, ami garantálja azt, hogy a beavatkozás minden esetben biztonságos és problémamentes legyen.

FineVision Toric (Pod FT)

Egytestű, trifokális, tórikus, hidrofil akril műlencse. Két diffraktív optikai struktúra kombinációja, amit kiegészít a hat különböző értékben elérhető tórikus komponens, így cylinderes dioptriaigényű pácienseknek is minden távolságban jó látóélesség és kiváló látásminőséget biztosít.

A tórikus műlencsék egyik tengelyükben más dioptriaértékűek, mint az arra merőleges tengelyben. Ennek segítségével a szürkehályog mellett a belső szemtengelyferdülés (astigmia) korrigálására is képesek.

Ez a csúcstechnológiás műlencse lehetővé teszi, hogy a közeli és a távoli dolgokat egyaránt élesen lássa, így többé nem kell cilinderes szemüveget viselnie olvasáshoz, tévézéshez, de még vezetéshez sem! 

FineVision Triumf (Pod L GF)

Az első kiterjesztett fókuszmélységű (EDOF) trifokális, hidrofób akril műlencse, mely egyedülálló módon „glistening free” alapanyagból készült. Minden távolságban tökéletes látásélményt biztosít és csökkenti az olyan, nemkívánt mellékhatások kockázatát, mint a fényszóródás, vagy a negatív dysphotopsia.

A FINE technológia lehetővé teszi a szemüveg nélküli életet, legyen szó bármilyen tevékenységről, míg a G-free technológia szabadalommal védett alapanyaga garantálja a 100%-os csillogásmentességet.

A lencse egyedülállóan stabil és könnyen irányítható a beültetés során. A RidgeTech design csökkenti az optika és a haptika összetapadásának a kockázatát, ami garantálja azt, hogy a beavatkozás minden esetben biztonságos és problémamentes legyen.

 Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Adatainak megadását követően egy tanácsadó munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül!

    * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
    ** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

    Megszakítás