FineVision®

műlencsék

Ugye nem szeretne egész életében
szemüveget vagy kontaktlencsét viselni?

A szürkehályog műtéthez használt műlencsék ma már hatékony és biztonságos megoldást jelentenek, és alkalmasak több probléma egyidejű kezelésére is.

Anyaguk rugalmas akrilát, és biztonságot fokozó UV szűrővel rendelkeznek. Rugalmasságuknak köszönhetően kisméretű seben keresztül beültethetőek. A lencsék éles pereme megelőzi a lencsetok elszürkülését, a „másodlagos hályog” kialakulását.

A műtét során a szem belsejébe ültetett műlencsék a szürkehályog, a rövidlátás, a távollátás, az asztigmatizmus és az öregszeműség korrekciójára egyaránt alkalmasak és kiváló látásminőséget biztosítanak. A műtéti technika és a műlencse típusának megválasztása számos tényezőtől függ. A műtéti technika és a műlencse típusának megválasztása számos tényezőtől függ. Ma már figyelembe tudjuk venni szervezetének általános állapota mellett az Ön személyiségét, életmódját, igényeit és elvárásait is. 

A műlencsék típusai

Monofokális (egyfókuszú): kijavítja a távoli látást

Az operált szem egy meghatározott távolságban biztosít éles látást. Megfelelő a nappali, vagy éjszakai vezetéshez, TV nézéshez, mozihoz és sportoláshoz. Más, közeli távolságokra, olvasáshoz, precíz munkákhoz feltétlenül szemüvegre lesz szüksége. Jól használható azoknál, akiknek a szemüveg viselése nem jelent problémát. 

Bifokális (kétfókuszú): javítja a közeli és távoli látást

A műlencse két külön fókuszpontra osztja a fényt, az egyik a közeli, a másik a távoli éleslátást biztosítja. Jó lesz a látás 40 cm-es távolságon belül, de a látás minősége a fényviszonyoktól függően változhat. A karnyújtásra lévő tárgyak látása, a számítógép használata és a főzés problémát jelenthet, mivel ebből a távolságból kevés fény érkezik a szembe.

Trifokális (háromfókuszú): javítja a közeli, a távoli és a köztes látást

A trifokális műlencsének három különböző fókuszpontja van,
ami teljes kiterjedésű látást biztosít, minden távolságban éles képet biztosít.

Ma a trifokális technológiának köszönhetően emberek százezrei élvezik a zavartalan látást.

A műtét után megtapasztalt látásminőség sokszor jobb lesz,
mint ami korábban szemüveggel elérhető volt.

Monofokális (egyfókuszú) műlencse

Bifokális (kétfókuszú) műlencse

Trifokális (háromfókuszú) műlencse

Érdeklődöm a trifokális FineVision® lencsével kapcsolatban!

Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Adatainak megadását követően egy tanácsadó munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül!

  * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
  ** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

  Felkeltettük az érdeklődését? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Adatainak megadását követően egy tanácsadó munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot telefonon keresztül!

   * A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.
   ** Hozzájárulásomat bármikor jogosult vagyok visszavonni.

   Megszakítás